Werkzaamheden Kennedylaan

13-09-2017

Aannemingsbedrijf KWS gaat de scherpe bocht in de Kennedylaan reconstrueren. Deze bocht wordt gelijk aangepast op de nieuwe inrichting van het gedeelte Kennedylaan voor project "Kennedylaan West".

Het betreft de bocht tussen het tankstation en de aansluiting op de Verlengde van Steenbergenlaan. De bestaande verharding frezen we waarna we nieuwe asfaltlagen aanbrengen. Langs de bocht leggen we vrijliggende fietspaden aan. De aansluiting op de Schuttershofweg passen we aan op de nieuwe situatie. Ook op het deel tussen de Schuttershofweg en de Verlengde van Steenbergenlaan leggen we vrijliggende fietspaden aan.

Voor uitvoering van het werk zal de rijbaan vier weken geheel afgesloten worden voor alle verkeer. Vanaf de sluizen blijft het tankstation en het makelaarskantoor bereikbaar. De Schuttershofweg wordt afgesloten vanaf de Kennedylaan. De Verlengde van Steenbergenlaan blijft bereikbaar vanaf de zuidzijde. We stellen omleidingsroutes in.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 25 september tot en met vrijdag 20 oktober 2017. Naar verwachting zal daarna het gedeelte van de Kennedylaan tussen de Schuttershofweg en de Kerkhoflaan tot eind van het jaar afgesloten worden voor project "Kennedylaan West".

Contactpersoon namens KWS is de heer P. van den Adel (06-46635122), namens gemeente de heer J. Lucasse.

Met vriendelijke groet,

Samantha Strooband
wijkcoƶrdinator
Afdeling Samenleving