Nieuws Kennedylaan

16-10-2017

Aannemingsbedrijf KWS is volop bezig met de reconstructie van de bocht in de Kennedylaan, tussen het tankstation en de aansluiting op de Verlengde van Steenbergenlaan. Helaas loopt de planning van het werk uit door onvoorziene omstandigheden. De bedoeling was om vrijdagavond 20 oktober de rijbaan terug open te stellen voor het verkeer. Dit zal dinsdagavond 24 oktober worden. Op dat moment zal er verkeer mogelijk zijn via de bocht richting Schuttershofweg en vv. De doorgaande route van de Kennedylaan is dan nog afgesloten. Deze route komt een paar dagen later beschikbaar, op vrijdagavond 27 oktober. De ingestelde omleidingsroutes komen dan te vervallen.

Wanneer precies het gedeelte van de Kennedylaan tussen de Schuttershofweg en Kerkhoflaan wordt afgesloten is op dit moment nog niet bekend. In dit deel dienen werkzaamheden te worden uitgevoerd voor project "Kennedylaan West".

Voor het werk aan de bocht is namens KWS de heer J. Gommeren (06-50226122) contactpersoon, namens gemeente de heer J. Lucasse.